Switch Audio File Converter

Switch Audio File Converter 6.04

Sterke multi-converter voor audiobestanden

VOOR

  • Labels toevoegen aan bestanden

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Switch Audio File Converter zet audiobestanden vliegensvlug om naar een ander bestandsformaat. Daarbij heb je keuze uit een flinke lijst bestandsextensies. Waar concurrenten zich richten op specifieke of alleen veelgebruikte formaten, gaat Switch Audio File Converter voor veelzijdigheid.

Softwareproducent NCH bekwaamt zich in het maken van goede audio-software, zoals audio-editor WavePad. Hiermee bewerk je audio-files. Maar voordat je dat doet, dien je deze in het juiste bestandsformaat te zetten. Niet alleen bewerkingsprogramma's, maar ook fysieke en digitale spelers dulden namelijk vaak slechts bepaalde audiobestandsformaten. Hier helpt Switch Audio File Converter je uit de brand.

De software kan met veel formaten overweg. De snelle conversie, de overzichtelijke interface en het eenvoudige optie-menu zijn andere pluspunten van deze converter. Switch Audio File Converter bevat een speler, maar deze bestaat slechts uit een play- en stopknop. Door- en terugspoelen van omgezette files behoort daarom niet tot de opties.

Switch Audio File Converter komt qua naam niet verrassend uit de hoek, maar de functionaliteit stelt absoluut niet teleur. Met name de compatibiliteit met veel verschillende audiobestandsformaten is een sterk punt van 't programma.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
Switch Audio File Converter

Download

Switch Audio File Converter 6.04

Beoordelingen about Switch Audio File Converter

  • door Anonymous

    Dit is geen freeware!.
    Helaas is dit geen freeware. Je mag de app een tijdje uitproberen, maar daarna moet je to...   Meer